New Profesional Consult 930 x 122

prost_dacia

Video cu Alain Prost la primul test cu Dacia

Fostul pilot din Formula Unu a testat automobilul cu care va concura la cunoscuta competitie care se desfasoara doar pe gheata, in Franta, Trofeul Andros.
Primul SUV produs de Dacia va intra pe pietele europene in 2010, iar Alain Prost a facut deja primul test cu masina cu care va concura la Trofeul Andros.
Masina de compettie este una una putin modificata fata de cea care va fi comercializata, cu upgrade-uri mecanice, si a beneficiat de expertiza Renault Sport Tehnologies.
Dacia participa in aceasta iarnă la competitia Andros, care a luat nastere in 1990, unde si va lansa oficial noul model, iar la volanul autoturismului din concurs va fi fostul pilot din Formula 1. Prima etapa va incepe pe 5 decembrie, iar ultima, a saptea, va avea loc pe 29-30 ianuarie.
Sursa video: Youtube

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90