New Profesional Consult 930 x 122

animale

(VIDEO) ÎN PITEȘTI, CA LA ȚARĂ

În Pitești, ca la țară. Un domn a hotărât să își scoată animalele la plimbare prin municipiu. Și nu este vorba despre periferia orașului, ci despre o zonă foarte circulată a Piteștiului: sensul giratoriu de pe Calea Craiovei. Întâmplarea s-a petrecut astăzi, în jurul orei 19, iar imaginile nu mai au nevoie de alte comentarii.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Pare de râs, însă, în realitate, e de plâns. Întrebarea este simplă: unde erau polițiștii locali în momentul respectiv? Greu de spus. Cert este că întâmplarea putea avea un final nefericit. Din imagini se vede clar cât de greu erau de controlat animalele, reprezentând un pericol real pentru participanții la trafic.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Sperăm ca astfel de imagini să nu mai vedem în ORAȘUL Pitești! Pentru că da, domnilor, Piteștiul este un oraș, nu un câmp pe care ieșim cu vacile la păscut!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3