New Profesional Consult 930 x 122

craiovei

(VIDEO) PITEȘTENI EVACUAȚI. BĂRBAT RĂNIT

UPDATE: Piteșteni evacuați. Bărbat rănit. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 8 persoane din locuințele de la ultimul etaj al blocului (etajul 4) au fost evacuate ca urmare a degajărilor mari de fum.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Pompierii au pătruns în apartamentul de la etajul 3 prin forțarea ușii de la intrare. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 74 de ani, a fost găsit în baie, rănit și inconștient. Bărbatul a suferit arsuri de gradul I și II pe față, fiind transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență.

Au ars mobilier, aparatură electrică și materiale textile. Conform ISU Argeș, incendiul a pornit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit într-un apartament de la etajul 3 al blocului 44 de pe strada Craiovei din cartierul piteștean cu același nume. La fața locului se deplasează un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un altul cu o autoscară mecanică și două echipaje cu ambulanțe SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Foto și video: Mihai Neacșu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90