New Profesional Consult 930 x 122

graţiere

(VIDEO) PROTEST ÎN PITEȘTI: „DNA SĂ VINĂ SĂ VĂ IA!”

UPDATE: Protest în Pitești. Protestatarii din Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului au scandat, printre altele, „Ordonanța de Urgență se face cu transparență!”, „DNA să vină să vă ia!” și „În democrație, hoții stau la pușcărie!”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Acum (ora 17:35): protest în Piața „Milea”. Un protest a început în jurul orei 17 și se află în desfășurare în Piața „Vasile Milea” din centrul municipiului Pitești. Protestul, autorizat de Primărie, este împotriva proiectelor Ordonanțelor guvernamentale de Urgență care vizează grațierea și modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amintim că ministrul Justiției, Florin Iordache, a anunțat că nu va retrage Ordonanțele de Urgență: „Punctele de vedere ale Parchetului și ale Înaltei Curți le știm, dar eu cred că societatea civilă este foarte amplă și diversă. Practicienii dreptului au și ei dreptul să aibă o opinie. Cel mai bun rezultat este prin această opinie publică, iar în momentul în care se va finaliza veți afla și punctul de vedere al meu și al Guvernului. Eu, ca ministrul al Justiției, spun clar că nu voi retrage aceste proiecte. Cred că dezbaterea clară și transparentă este cea mai bună soluție.”

Direcția Națională Anticorupție (DNA) i-a transmis ministrului Justiției că se opune adoptării celor două Ordonanțe de Urgență. Detalii, AICI. (Foto și video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90