NOR CURIER 930X122

atac

VIDEO ȘOCANT ÎN ARGEȘ: ATACAT DE HOȚII DE LEMNE!

Un bărbat a fost luat la bătaie de hoţii de lemne pe care i-a găsit în pădure. Au sărit cu lopeţile pe el, iar bărbatul a filmat totul. Incidentul este de anul trecut, însă bărbatul a făcut publice imaginile abia acum deoarece a aflat de cazul maramureșeanului amendat după ce a reclamat un transport suspect de lemne. Vă avertizăm, imaginile pot avea un puternic impact emoţional!

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Bărbatul din județul Argeș a pornit cu ATV-ul personal, în vara anului trecut, pe urmele unui grup de indivizi care ar fi tăiat lemne ilegal dintr-o pădure din comuna Davidești. A făcut publică această filmare abia acum pentru că, spune el, este sătul de nedreptăți după ce a auzit și de cazul maramureșeanului amendat ulterior sesizării unui transport suspect de lemne.

Imaginile pot fi văzute aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/VIDEO+Agresat+de+hotii+de+lemne+si+amendat+de+politie.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

-Bă, stai la un loc, bă! Ce vrei, mă?

-Bă!

-Să vină Poliţia!

-Ce faci, mă, cu sabia?

-Ce să fac, mă apăr de voi! Mă apăr de voi, mă! Da, mă, păi, tu ce faci cu lopata? Ce faci, mă, cu lopata? Bă, mi-ai dat în ATV! Alo, 112, vă rog frumos să vină Poliţia, în deal, în pădure, m-au atacat cu lopeţile! Am prins când astupă buturile! La groapa de gunoi sunt! Uitaţi-i cum fug! La Conceşti! Ah! Uitaţi, doamnă, cum mă taie! Uitaţi cum dă în mine!

În prezent este în desfășurare o anchetă pentru vătămare corporală.

De asemenea, bărbatul nu este nici el străin de situația maramureșeanului, întrucât a fost amendat de trei ori de polițiști, care au considerat că au fost alertați fără motiv. Argeșeanul și-a recuperat, însă, banii în instanță, acolo unde judecătorii i-au dat câștig de cauză. (Sursa: http://www.digi24.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/, foto: captură video: http://www.digi24.ro/)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90