New Profesional Consult 930 x 122

atac

VIDEO ȘOCANT ÎN ARGEȘ: ATACAT DE HOȚII DE LEMNE!

Un bărbat a fost luat la bătaie de hoţii de lemne pe care i-a găsit în pădure. Au sărit cu lopeţile pe el, iar bărbatul a filmat totul. Incidentul este de anul trecut, însă bărbatul a făcut publice imaginile abia acum deoarece a aflat de cazul maramureșeanului amendat după ce a reclamat un transport suspect de lemne. Vă avertizăm, imaginile pot avea un puternic impact emoţional!

Citiți și: Un oltean a dat de belea în Argeș!

Bărbatul din județul Argeș a pornit cu ATV-ul personal, în vara anului trecut, pe urmele unui grup de indivizi care ar fi tăiat lemne ilegal dintr-o pădure din comuna Davidești. A făcut publică această filmare abia acum pentru că, spune el, este sătul de nedreptăți după ce a auzit și de cazul maramureșeanului amendat ulterior sesizării unui transport suspect de lemne.

Imaginile pot fi văzute aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/VIDEO+Agresat+de+hotii+de+lemne+si+amendat+de+politie.

Citiți și: Pitești. Însărcinată, dar jucată în picioare de fostul! A bătut-o și pe colega acesteia!

-Bă, stai la un loc, bă! Ce vrei, mă?

-Bă!

-Să vină Poliţia!

-Ce faci, mă, cu sabia?

-Ce să fac, mă apăr de voi! Mă apăr de voi, mă! Da, mă, păi, tu ce faci cu lopata? Ce faci, mă, cu lopata? Bă, mi-ai dat în ATV! Alo, 112, vă rog frumos să vină Poliţia, în deal, în pădure, m-au atacat cu lopeţile! Am prins când astupă buturile! La groapa de gunoi sunt! Uitaţi-i cum fug! La Conceşti! Ah! Uitaţi, doamnă, cum mă taie! Uitaţi cum dă în mine!

În prezent este în desfășurare o anchetă pentru vătămare corporală.

De asemenea, bărbatul nu este nici el străin de situația maramureșeanului, întrucât a fost amendat de trei ori de polițiști, care au considerat că au fost alertați fără motiv. Argeșeanul și-a recuperat, însă, banii în instanță, acolo unde judecătorii i-au dat câștig de cauză. (Sursa: http://www.digi24.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/, foto: captură video: http://www.digi24.ro/)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90