New Profesional Consult 930 x 122

vietnam

Vietnamezi in Arges

La Pitesti va avea loc pe 21 octombrie 2011 un eveniment foarte important din punct de vedere economic. Este vorba de o vizita a unor oameni de afaceri vientamezi care vor sa stabileasca o serie de contacte cu mediul economic si nu numai din judetul Arges. Evenimentul este posibil gratie colaborarii dintre Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges si Ambasada Republicii Socialiste Vietnam. Astfel, Ambasada Republicii Socialiste Vietnam si Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges organizeaza o actiune comuna in scopul dezvoltarii relatiilor economice si culturale dintre Vietnam si Romania.

Evenimentul va avea loc vineri, 21 octombrie cu incepere de la ora 10:30, in cadrul Restaurantului A.F.C.- Asia Food Concept (str. Plevnei nr. 10, Pitesti). Printre participanti vor fi reprezentanti ai Ambasadei Republicii Socialiste Vietnam, reprezentanti ai mediului de afaceri argesean, autoritati locale.

Este pentru a doua oara cand o astfel de vizita are loc in Arges, un rol important avandu-l in acest sens si un om de afaceri vietnamez care s-a stabilit in Arges de mai multa vreme, si anume Dang Xuan Loc. Acesta si detine localul unde va avea loc evenimentul.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90