New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria

VIITORI JANDARMI, PRACTICĂ ÎN ARGEȘ

Viitori jandarmi, practică în Argeș. 16 studenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Jandarmi din București se află în perioada 12 februarie-9 martie 2018 în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Citiți și: ARGEȘEANUL CARE A STRIGAT LA IOHANNIS, AMENDAT

4 fete şi 12 băieţi vor desfăşura stagiul de practică, stagiu corespunzător anilor de studiu, la structurile de ordine publică, dar şi de pază şi protecţie instituţională din Inspectorat.

Viitorii jandarmi au fost primiţi la sediul Jandarmeriei Argeş, acolo unde a avut loc instruirea lor cu privire la activităţile pe care le vor desfășura şi la conduita pe care trebuie să o adopte. Pentru fiecare student a fost stabilit un tutore profesional, jandarm cu experienţă, care are rolul ca în această perioadă să îl supravegheze și să îl îndrume pe viitorul jandarm.

Citiți și: CONTROALE ÎNTEȚITE. RAZIE ÎN ARGEȘ

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş le-a urat succes tuturor studenţilor aflaţi în stagiul de practică.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066