930×122 CAPRA 5

jandarmeria

VIITORI JANDARMI, PRACTICĂ ÎN ARGEȘ

Viitori jandarmi, practică în Argeș. 16 studenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Jandarmi din București se află în perioada 12 februarie-9 martie 2018 în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

4 fete şi 12 băieţi vor desfăşura stagiul de practică, stagiu corespunzător anilor de studiu, la structurile de ordine publică, dar şi de pază şi protecţie instituţională din Inspectorat.

Viitorii jandarmi au fost primiţi la sediul Jandarmeriei Argeş, acolo unde a avut loc instruirea lor cu privire la activităţile pe care le vor desfășura şi la conduita pe care trebuie să o adopte. Pentru fiecare student a fost stabilit un tutore profesional, jandarm cu experienţă, care are rolul ca în această perioadă să îl supravegheze și să îl îndrume pe viitorul jandarm.

Citiți și: Pitești. Friptura la grătar, în pădure, te costă 2000 €!

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş le-a urat succes tuturor studenţilor aflaţi în stagiul de practică.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90