Donaris 930 x 122

meteorologie

VIN NINSORILE!

Vin ninsorile! Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu doar câteva minute o informare prin care anunță ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte și lapoviță și ninsori în nord-vestul și centrul țării.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Informarea este valabilă în perioada 21 noiembrie, ora 3 – 22 noiembrie 2017, ora 18.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menţionat la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, acolo unde vor fi rafale de peste 60…80 de km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

În nord-vestul și centrul țării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți (21 noiembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (21/22 noiembrie).

La munte, în special la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (20/21 noiembrie), cu rafale care vor depăși 90…100 de km/h.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90