New Profesional Consult 930 x 122

meteo

ninsoare_13feb

VIN NINSORILE? CITEȘTE PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

A trecut o bună bucată de vreme de când în România și în Argeș nu a mai nins. Va ninge, în sfârșit, în următoarea perioadă?

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Administrația Națională de Meteorologie a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru intervalul 13-26 ianuarie. Iată care sunt veștile pentru regiunea Muntenia și județul Argeș!

Potrivit meteorologilor, până în jurul datei de 21 ianuarie temperaturile vor continua să fie ridicate pentru această perioadă a anului, cu o medie diurnă de 9 grade Celsius. După 21 ianuarie vremea va începe să se răcească ușor, urmând să ajungă la o medie maximă de 4-5 grade. Și această medie este, însă, ridicată pentru a doua jumătate a lunii ianuarie! Minimele nocturne vor înregistra cele mai scăzute valori, de circa – 5 grade, la începutul acestei săptămâni și la finalul intervalului menționat.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Cât despre precipitații, nici vorbă de ninsori! ANM estimează că din data de 16 ianuarie vor exista condiții de precipitații, dar numai local, în general slabe cantitativ și predominant sub formă de ploaie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3