930 x122 grota rece

frig

VINE FRIGUL! IATĂ DE CÂND!

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru perioada 6-19 ianuarie.

Citiți și: Oficial. Meteorologii au făcut azi un anunț de maxim interes

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță că în intervalul 6-12 ianuarie vremea va rămâne în continuare mai caldă decât în mod obișnuit. Temperaturile diurne vor fi în acest interval de 6-8 grade Celsius, iar cele nocturne se vor situa în jurul valorii de 0 grade.

Atenție! După data de 13 ianuarie se va înregistra o scădere semnificativă a temperaturilor. Maximele nu vor mai depăși 0 grade, în timp ce minimele vor coborî până la – 4, – 6 grade, valori normale pentru mijlocul lunii ianuarie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Probabilitatea de precipitații, în special de ninsori slabe, va crește în perioada 13-17 ianuarie, mai precizează meteorologii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3