930×122 CAPRA 5

cod galben

VINE FURTUNA! ARGEȘUL INTRĂ SUB COD GALBEN!

Argeșul va intra sub cod galben de ploi abundente și vijelii (vezi harta). Codul este valabil din această seară, de la ora 18, până mâine, 23 iulie, la ora 22.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul respectiv vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, nordul Moldovei şi vestul Munteniei, precum şi în zona de munte. Se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 l/mp şi izolat 50-60 l/mp.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta şi în partea de vest a teritoriului, iar în după-amiaza zilei de miercuri şi în sud-estul ţării, dar trecător şi pe arii mai restrânse.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA