New Profesional Consult 930 x 122

    GRINDINA_PITESTI_2

    Revin ploile și grindina!

    Meteorologii avertizează că instabilitatea termică se va accentua și că ploile vor fi destul de puternice în zilele care urmează. Sunt preconizate şi căderi de grindină, care pot afecta culturile agricole.

    Astfel, după-amiaza şi seara până pe 13 iulie vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată și cu averse ce vor avea şi caracter torenţial.

    Sunt aşteptate şi frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua şi aspect de vijelie, şi izolat căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 50 l/mp.

    Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade celsius, în zona subcarpatică, și 30-31 de grade în partea de sud. Minimele se vor încadra între 12 şi 18 grade.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90