New Profesional Consult 930 x 122

prognoza meteo

Vine primăvara! Vom avea temperaturi de 20 de grade

Vine primăvara în România. Meteorologii anunță că vremea începe treptat să se încălzească, iar temperaturile vor depăși 15 grade Celsius, săptămâna viitoare.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

În weekend maximele vor fi cuprinse între 14-15 grade Celsius, iar miercuri – pe 8 martie, meteorologii anunță că s-ar putea atinge chiar și 20 de grade Celsius.

„Până la sfârșitul acestei săptămâni, o vreme stabilă, în general liniștită, nu spun că vor lipsi de tot precipitațiile, însă chiar dacă vor apărea, acestea vor fi destul de slabe cantitativ.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Din punct de vedere termic, în zilele următoare, jumătatea de nord va avea un regim termic apropiat de normal, de exemplu, maxime cuprinse între 3 și 8-9 grade, față de partea de sud a țării, unde o să înregistrăm frecvent peste 10 grade, izolat până la 13-14 grade”, a declarat Mihai Timu, meteorolog ANM, la Antena 3 CNN.

Vremea la Pitești

În weekend, la Pitești, temperaturile maxime vor fi situate între 10 – 12 grade Celsius, și va fi parțial înnorat.

Începând de luni, temperaturile vor urca treptat. Maximele vor fi cuprinse între 10 – 15 grade Celsius. De asemenea, există și șanse de precipitații.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3