EcoMoto 930×122

avertizare_ploi_cod_galben

Vine vijelia!

Pitesti. 31 mai. 2010.
Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de ploi abundente pentru judetul Arges. Avertizarea este valabila astazi, 31 mai, in intervalul 17:50 – 19:30. Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat vor exista cantitati de precipitatii de peste 25 litri/metru patrat. Duminica, meteorologii au emis o alta avertizare Cod Galben, valabila in intervalul 31 mai, ora 09:00 – 1 iunie, ora 09:00. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in vestul si sud-vestul ţarii precum si in zonele de deal si de munte din restul teritoriului. Cantitaţile de apa vor depasi local 30 l/mp si izolat 60 l/mp in Banat, Crisana, Transilvania, Oltenia si in nordul Munteniei, precizeaza Administraţia Naţionala de Meteorologie.
Cerul va prezenta innorari accentuate si pe arii relativ extinse vor fi averse si descarcari electrice, iar vântul va prezenta intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Izolat vor fi condiţii de grindina si cantitaţile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade. Cel mai mare pericol il reprezinta inundatiile, alunecarile de teren si formarea de torenti. Mare atentie unda va parcati masina deoarece vantul extrem va putea rupe crengile copacilor, va smulge acoperisul imobilelor, iar caramizi si bucati din fatadele cladirilor se pot parbusi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90