New Profesional Consult 930 x 122

politia_concediilor

Viol, da’ cu acceptul victimei

Se pare că este a treia infracţiune de acest gen din această vară, victimele fiind în fiecare dintre cazuri minore cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani. De fiecare dată, oamenii legii au descoperit pe perioada cercetărilor că de fapt aşa zisele victime, nu erau tocmai novice într-ale sexului iar partidele respective avuseseră loc de „bunăvoie şi nesilite de nimeni”.

„Dacă-i viol, cu…plăcere”

Elevă în clasa a VIII a în cadrul Şcolii Generale din comuna natală – Căldăraru şi aflată în vacanţă, Mirelei Marcela Stoica, de 14 ani, i se cam „aprinseseră călcâiele” după un consătean care, deşi era cucâţiva ani mai „bătrân” era subjugat cu aceeaşi intensitate de o dragoste pătimaşă. Cât era ziulica de lungă ( iar verile chiar au zilele cele mai lungi din an), oamenii din comună îi vedeau pe Marcela şi Mircea Ionuţ Prioteasa, de 21 de ani, îmbrăţişându-se şi pupându-se de parcă se sfârşea pământul. Duminică seara, cei doi îndrăgostiţi s-au întâlnit la discotecă, acolo unde între două dansuri sau chiar în timpul acestora s-au sărutat cu aceeeaşi intensitate de mai- mai să intre în fibrilaţie.

Şi, dacă tot erau încălziţi de la dans şi alte ălea, Mircea a ieşit cu Marcela afară cu intenţia de a se răcori. De răcorit nu au mai apucat însă dar, profitând de faptul că era întuneric, sărutările au fost tot mai dese şi apăsate, aducându-i pe tinerii îndrăgostiţi în pragul… Aşa că au luat-o uşurel la pas pe sosea şi, tot pupându-se şi pipăindu-se au mers ca orbeţii până la un teren viran unde, promiţându-şi dragoste veşnică şi-au aruncat hainele de pe ei, apucându-se de treabă. Şi dăi, şi luptă până undeva spre dimineaţă, oricum timpul se părea că se oprise în loc pentru cei doi îndrăgostiţi. Asta până în momentul în care un nesimţit de cocoş s-a trezit el că-i momentul să dea deşteptarea.

„Aoleu, ce mi-a făcut!”

Că minora a mai considerat că merită să-şi mai pună chiloţii pe ea, atunci când cântatul cocoşului a trezit-o din…revelaţie, nici nu mai are importanţă, important a fost doar faptul că a rupt-o lafugă spre casă. Întârziase cu mult peste ora la care era obligată să ajungă acasă şi, deschizând uşurel poarta ( pentru ca intrând pâş -pâş) să nu le dea deşteptarea alor săi, s-a apropiat de uşa casei. Palma pe care a primit-o peste ceafă a luat-o atât de nepregătită, încât a dat cu capu-n uşa de la intrare. „Unde ai stat până la ora asta că toate fetele au ajuns de mult la casa lor ?”, i-a zis mămuca Marcelei şi, după ce i-a aplicate alte câteva palme, a trimis-o la culcare, liniştind-o că atunci când se trezeşte merge cu ea la doctor şi poliţie pentru a vedea dacă mai este…cuminte.

Atunci când minora s-a trezit ( de parcă i-a mai ars de dormit la aflarea a ceea ce o aşteaptă), a fost luată la interogatoriu de maică-sa şi, de frica represaliilor ori poate că aşa crezând că scapă mai ieftin, Marcela i-a declarat mamei sale că a fost victima unui…viol. „Cine este nenorocitul, că puşcăria îl mănâncă?” a mai zis mama victimei şi, luând-o de mânuţă nu s-a oprit decât la Secţia de Poliţie Rurală Buzoeşti, acolo unde a reclamat ce-i păţise fata. Normal că la poliţie a fost adus de urgenţă şi autorul acestei infracţiuni, acesta declarând că cele petrecute au fost făcute cu acordul partenerei. Întrebată de poliţişti care este până la urmă adevărul fata le-a declarat că într-adevăr nu a fost vorba de viol, ea fiind de acord cu partida de sex, numai că a declarat aşa de frica bătăii pe care ar fi încasat-o. Poliţiştii au întocmit pe numele lui Mircea Ionuţ Prioteasa un dosar de cercetare penală dar nu pentru comiterea infracţiunii de viol, ci pentru infracţiunea de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră.

555×222  MAIA
570×90 MAIA