930×122 CAPRA 5

copil bătut

Violență extremă! Copil de 11 ani, snopit în bătaie de un adolescent!

Un nou caz de violență extremă între elevi. Un copil de 11 ani a fost snopit în bătaie de un adolescent de 15 ani, pe un câmp din Ilfov.

Citiți și: Caz halucinant Argeș. Un jandarm a bătut un copil de 10 ani

În timp ce agresorul îl lovea cu pumnii și cu picioarele, întreaga scenă era filmată de alți doi tineri, notează Digi24.

Potrivit sursei citate, clipul video a fost ulterior urcat pe rețelele sociale, însoțite de mesajul ”Cine se pune cu noi, aşa le fac”.

Citiți și: Copil bătut și înfometat de părinte

În imagini se vede cum adolescentul îl lovește pe copilul de 11 ani cu pumnii și picioarele, în timp ce victima plânge, urlă de durere și imploră să fie lăsat în pace.

În urma loviturilor primite, puștiul cade la pământ.

După ce filmarea a ajuns în mediul online, polițiștii s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

Oamenii legii au indentificat victima, cât și agresorul, pe care a fost l-au reţinut pentru 24 de ore. El este anchetat pentru lovire sau alte violenţe, mai notează sursa citată.

Sursă: Facebook Dani Cek

Sursă foto: Fanatik

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    La pușcărie cu el și părinții amendați drastic. In România nu ii face nimic și așa mergem înainte cu golani drogati. O țara fără legi plină de lingăi și pupincuristi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90