New Profesional Consult 930 x 122

copii

„VISUL PITICILOR”, PETRECERI PENTRU COPII! VEZI GALERIE FOTO!

În Pitești există un loc de vis, situat pe Strada Florăriei, la nr.3 (în spatele Casei Judeţene de Pensii și lângă restaurantul Casa Sattler). Vorbim despre un spaţiu destinat în special prichindeilor cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani. Aici au loc cele mai tari petreceri pentru copii. Este „Visul Piticilor”. O petrecere de poveste se întinde pe parcursul a trei ore. Micuții au la dispoziție frumoase costume de carnaval, jucării, mașinuțe electrice și un topogan. Distracția include și karaoke, picturi pe față, pinata și balonașe colorate. Copiii sunt atent supravegheaţi de un personal cu experienţă, iar în toiul distracției părinții se pot relaxa la minibarul din incinta clădirii.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Preţurile? Închirierea sălii pentru o petrecere pe cinste de trei ore costă 200 de lei. Se adaugă meniul pentru copil (18 lei sau, în funcţie de preferinţe, 15 lei pentru o pizza delicioasă). Părinţii vin cu tortul, lumânările şi şampania. Programările se fac cu o săptămână înainte.

Pentru mai multe informaţii apelaţi numărul de telefon 0740.012.939. Detalii suplimentare puteți obține și de pe pagina de facebook https://www.facebook.com/visul.piticilor?fref=ts şi de pe site-ul www.visulpiticilor.ro. Încă ceva: la final fiecare copil primește câte un CD cu fotografii făcute în timpul petrecerii din „Visul Piticilor”.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90