pizzeria sapori  930 122

radu_duda

Vizita princiara la Simfonie

Simfonia Lalelelor din 2011 se anunta una interesanta din punct de vedere al participarii atat din tara, cat si din strainatate. Sunt anuntate deja participari ale unor ambasadori, cat si ale unor delegatii din orase infratite cu Pitestiul, precum si o vizita…princiara!

Pe langa ambasadori si delegatii straine si din tara, Pitestiul va avea la editia din acest an a Simfoniei Lalelelor (15 – 17 aprilie) si un oaspete „cap incoronat”. Este vorba de Alteta Sa Regala Radu, principe de Romania, nimeni altul decat ginerele regelului Mihai I al Romaniei.

Principele Radu va fi la Pitesti sambata, 16 aprilie, atunci urmand sa viziteze standurile de la Casa Cartii (unde va fi expozitia florala), dar si sa se intalneasca si cu autoritatile locale.

De asemenea, principele Radu va onora cu prezenta sa si un concurs de oratorie adresat tinerilor care se desfasoara in aceeasi zi la Pitesti.

Principele Radu nu este la prima aparitie in Pitesti. El a mai fost aici cu diverse ocazii, inclusiv pentru lansarea unei carti autobiografice. De asemenea, sotia sa a participat la lansarea unei carti de gastronomi…regala.

555×222 grota rece
570×90 MAIA