930 x122 grota rece

2014

VOM AVEA GERUL BOBOTEZEI? PROGNOZA METEO PENTRU PRIMELE ZILE DIN 2014!

Administrația Națională de Meteorologie a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru perioada 30 decembrie 2013-12 ianuarie 2014.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță că media temperaturilor maxime diurne până pe 1 ianuarie inclusiv va fi de 1 grad Celsius. Media minimelor nocturne, inclusiv în noaptea de Revelion, se va situa între – 2 și 0 grade. Meteorologii spun că în prima săptămână a intervalului menționat sunt posibile burnițe și ceață.

Temperaturile maxime vor crește în primele zile ale noului an, ajungând la o medie de 6 grade Celsius. Și minimele vor înregistra o creștere. Practic, pe 6 ianuarie 2014 tradiționalul ger al Bobotezei nu va exista! Temperaturi pozitive vor fi și pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion. Potrivit meteorologilor, între 4 și 8 ianuarie și în jurul datei de 10 ianuarie 2014 va crește probabilitatea de precipitații, dar slabe cantitativ și predominant sub formă de ploaie.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

La această oră în Pitești sunt – 3 grade, cu aer cețos. În schimb, în Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel temperaturile sunt pozitive: 3, 4 grade în Curtea de Argeș și peste 10 grade în Câmpulung!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3