930 x122 grota rece

flori

VOR FI ȘI ELE VANDALIZATE?

Ploile din ultimele zile au dat peste cap planurile municipalității în ceea ce privește ornamentarea zonei centrale, de promenadă, a Piteștiului.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În această dimineață, totuși, profitând de cele câteva ore fără precipitații, muncitorii au reușit să recupereze o parte din timpul irosit din cauza vremii nefavorabile. În zona magazinului Zara, de pildă, pe stâlpii de iluminat public stradal au fost puse ghivece cu flori. Rămâne de văzut cât vor rezista. Nu doar ploile sunt o problemă, ci și huliganii. Indivizi certați cu legea și pe care Poliția Locală nu este în stare să-i identifice au făcut prăpăd în parcuri și locuri de joacă din Pitești, vandalizându-le. Nu excludem posibilitatea ca și ghivecele ornamentale să cadă pradă derbedeilor, încurajați de ineficacitatea polițiștilor.

Despre faptele golanilor rămași nepedepsiți puteți citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-2/au-furat-cosuri-de-gunoi-banci-si-cismele-pagubele-se-ridica-la-7-500-de-lei/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/scandalos-parcul-tineretului-vandalizat-stalpii-de-iluminat-doborati-la-pamant/.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA