NOR CURIER 930X122

VARUJAN_VOSGANIAN_IN_PITESTI

Vosganian și Videanu, pe urmele lui Ceaușescu?

Actualul și fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian (PNL) și, respectiv, Adriean Videanu (PDL), sunt acuzați de complot și subminare a economiei naționale!

Acuzația este formulată de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Procurorii îi acuză pe Vosganian și Videanu că ar fi favorizat compania magnatului Ioan Niculae, Interagro, să obțină prețuri preferențiale de la Romgaz, companie de stat. Prejudiciul astfel creat s-ar ridica la 130.000.000 de euro.

DIICOT a cerut astăzi începerea urmăririi penale împotriva celor doi.

În decembrie 1989, la simulacrul de proces în urma căruia Nicolae Ceaușescu a fost condamnat la moarte și executat prin împușcare printre capetele de acuzare la adresa dictatorului s-a numărat și subminarea economiei naționale. Condamnarea la moarte nu mai există în legislația românească, dar subminarea economiei naționale este pedepsită cu ani grei de pușcărie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90