New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

VREA SĂ AJUNGĂ PRINTRE PRIMELE 10 DANSATOARE DIN LUME!

Raluca Popa, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş, practică dansul sportiv.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Pentru a atinge perfecțiunea se antrenează de cinci ori pe săptămână alături de partenerul ei, Andi Adam, şi coordonată de Ion Gîrtonea, persoana care îi pregăteşte pe cei doi încă de când erau copii. Totul a început la 9 ani. ”Dansul este pentru mine un mod de viaţă. În zilele în care nu dansez simt că nu trăiesc cu aceeaşi intensitate! Am participat la Dance Master, cea mai mare competiţie de dans sportiv de la noi din ţară. Nu am ratat-o în niciun an şi de fiecare dată am obţinut rezultate mulţumitoare. Am câştigat mereu locul 1 (Cupa Hobbydance) sau locul 2 (Cupa Contesina). Pe viitor mă văd, de ce nu?, în top 10 al celor mai buni dansatori din lume!”, mărturisește Raluca Popa pentru ePitești.

Dintre cele 10 tipuri de dansuri ce fac obiectul competițiilor la care participă, 5 standard şi 5 latino, Raluca preferă dansul dragostei pasionale, care provine din Argentina – tangoul (standard) şi rumba (latino).

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

“Nu prea există timp liber pentru mine. Mă impart între şcoală şi un proiect cu schimburi de experienţă. Avem tot felul de activităţi de cunoaştere. Plecăm câte o săptămână în diferite ţări, iar elevii de acolo vin, la rândul lor, la noi. Până acum am fost în Italia şi Norvegia”, ne spune Raluca.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90