New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREME CAPRICIOASĂ ÎN A DOUA JUMĂTATE A LUNII MARTIE

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (16-29 martie).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM anunță că în prima jumătate a săptămânii în curs vremea se va răci treptat. Temperaturile maxime din timpul zilei urmează să scadă de la 12 la 6 grade Celsius pe 18 și 19 martie. Astfel, vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Apoi, însă, până pe 22 martie, vremea se va încălzi semnificativ, cu 7-8 grade.

Minimele nocturne în prima săptămână de prognoză vor fi negative.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În a doua săptămână maximele diurne se vor situa între 10 și 13 grade Celsius, iar minimele din cursul nopților, între 1 și 3 grade.

Din punct de vedere al precipitațiilor, pentru intervalul 18-20 martie sunt așteptate ploi și ninsori, dar slabe cantitativ. Din 22 martie și până la sfârșitul lunii vor mai fi ploi, dar numai temporar și slabe cantitativ, și izolat lapoviță.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3