Donaris 930 x 122

februarie

VREME DE IEȘIT LA TERASE! ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și în județul Argeș? Ne răspunde Administrația Națională de Meteorologie, care în urmă cu puțin timp a dat publicității estimările de vreme pentru perioada 10-23 februarie.

Citiți și: Argeș: După potop, altă nenorocire!

Veștile sunt bune! Potrivit meteorologilor, vremea va fi caldă în săptămâna 10-17 februarie, cu temperaturi maxime diurne cuprinse între 7 și 13 grade Celsius. Ziua cu cele mai ridicate temperaturi urmează să fie 16 februarie, o zi numai bună de ieșit la… terase, la o cafea sau un suc. În schimb, în săptămâna 17-23 februarie maximele termice vor coborî spre valori mai apropiate de cele normale pentru această lună: în jur de 8 grade. În ceea ce privește minimele nocturne, pe parcursul celor două săptămâni ele se vor încadra între minus 2 grade și plus 1 grad. Excepție va face noaptea de 10 spre 11 februarie, atunci când minimele pot coborî până la minus 5 grade.

Pe de altă parte, pe 12 și 13 februarie sunt posibile ploi slabe sau burnițe. Mai mult, între 17 și 20 februarie, în timpul nopților, e posibil să avem parte și de lapoviță. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Meteo de ultim moment! Când căldură de te topești, când vine furtuna!

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3