930 x122 grota rece

februarie

VREME DE IEȘIT LA TERASE! ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și în județul Argeș? Ne răspunde Administrația Națională de Meteorologie, care în urmă cu puțin timp a dat publicității estimările de vreme pentru perioada 10-23 februarie.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

Veștile sunt bune! Potrivit meteorologilor, vremea va fi caldă în săptămâna 10-17 februarie, cu temperaturi maxime diurne cuprinse între 7 și 13 grade Celsius. Ziua cu cele mai ridicate temperaturi urmează să fie 16 februarie, o zi numai bună de ieșit la… terase, la o cafea sau un suc. În schimb, în săptămâna 17-23 februarie maximele termice vor coborî spre valori mai apropiate de cele normale pentru această lună: în jur de 8 grade. În ceea ce privește minimele nocturne, pe parcursul celor două săptămâni ele se vor încadra între minus 2 grade și plus 1 grad. Excepție va face noaptea de 10 spre 11 februarie, atunci când minimele pot coborî până la minus 5 grade.

Pe de altă parte, pe 12 și 13 februarie sunt posibile ploi slabe sau burnițe. Mai mult, între 17 și 20 februarie, în timpul nopților, e posibil să avem parte și de lapoviță. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea o ia razna! De la temperaturi de vară, la lapoviță și ninsori

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90