New Profesional Consult 930 x 122

cald

PROGNOZA_METEO

VREME MAI CALDĂ CU 10 GRADE DECÂT NORMALUL! CITEȘTE ESTIMĂRILE METEO!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat estimările de vreme pentru perioada 17 februarie-2 martie.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii informează că temperatura aerului în intervalul menționat se va situa peste normalul perioadei. Media maximelor diurne va fi între 8 și 12 grade Celsius. Mai mult, astăzi, pe 19 și pe 20 februarie media maximelor va urca până la 15 grade Celsius, cu 10 grade peste nivelul obișnuit pentru această perioadă a anului. Și minimele nocturne vor fi ridicate: între 1 și 4 grade Celsius. O ușoară scădere de temperatură va fi posibilă între 23 și 25 februarie, dar valorile termice vor rămâne și atunci ridicate pentru această lună.

În privința precipitațiilor meteorologii anunță doar ploi slabe sau burnițe, însă numai cu caracter local, cu o probabilitate mai mare să se producă în zilele de 22 și 23 februarie.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La această oră în Argeș vremea este frumoasă și caldă pentru această perioadă. În Pitești sunt peste 16 grade, iar în Curtea de Argeș și Câmpulung – peste 14. Până și la 2.000 de metri altitudine, în munții Făgăraș, temperatura aerului este pozitivă: peste 4 grade Celsius.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3