NOR CURIER 930X122

Arges

VREME REA! CE ANUNȚĂ METEOROLOGII

Deși la ora 11 Argeșul va ieși de sub codul galben, vremea va rămâne rea și după aceea.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare valabilă pentru întreaga țară de astăzi, de la ora 11, până mâine, 25 martie, la ora 11. ANM anunță precipitaţii moderate cantitativ, ninsori la munte și intensificări ale vântului.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat temporar vor fi precipitaţii îndeosebi în centrul, sudul şi estul ţării. La munte va ninge, în zonele subcarpatice vor fi mai ales lapoviţe şi ninsori, iar în restul teritoriului vor predomina ploile. În sudul ţării cantităţile de apă vor mai depăşi, pe arii restrânse, 15 – 20 l/mp, iar la munte vor exista intervale în care ninsorile vor fi moderate cantitativ şi se va depune un nou strat de zăpadă.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Vântul va avea intensificări temporare în special în regiunile vestice şi estice, acolo unde la rafală se vor depăşi 45 – 50 km/h. La munte, la altitudini mari, mai ales pe parcursul zilei de astăzi, 24 martie, se vor înregistra şi viteze de peste 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Conform ANM, vremea se va menţine rece pentru această dată până duminică, 27 martie, iar valorile minime de temperatură vor deveni negative în jumătatea de nord şi pe arii restrânse în restul ţării. În noaptea de sâmbătă spre duminică în depresiunile din estul Transilvaniei valorile termice vor fi la limita gerului. Pe arii restrânse se va forma brumă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90