EcoMoto 930×122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ ACUM – TEMPERATURI

Potrivit informării inițiale comunicată de meteorologi, astăzi ar urma să fie ultima zi dintre cele trei caniculare și cu disconfort termic accentuat.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Deja sunt zone în județul Argeș în care, deși cald, temperatura aerului a coborât la sub 30 de grade Celsius. Astfel, conform Administrației Naționale de Meteorologie, la ora 15 în Curtea de Argeș erau 29,9 grade cu cer parțial acoperit, în Dedulești-Morărești – 29 (cer parțial acoperit), iar în Câmpulung Muscel – 26,9 grade (cer acoperit).

În schimb, în Pitești termometrele indicau 32 de grade, iar cerul era parțial acoperit. Polul căldurii în județul Argeș este în zona rurală Stolnici, acolo unde la ora 15 era soare și se înregistrau aproape 34 de grade Celsius.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Răcoarea este unul dintre motivele pentru care în acest weekend mulți argeșeni au ales să urce cu autoturismele pe Transfăgărășan: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/trafic-infernal-pe-transfagarasan-galerie-foto/. La ora 15 la Cota 2.000 se înregistrau doar 13,9 grade, cu cer acoperit.  

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90