930×122 CAPRA 5

meteorologie

VREMEA DE PAŞTE ÎN ARGEŞ. VA PLOUA?

Vremea de Paşte în Argeş. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (3-16 aprilie 2017) au fost date astăzi publicităţii de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Lovitură dură! Ce se întâmplă cu minivacanța de 1 Mai și Paște

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia şi în judeţul Argeş în prima săptămână de prognoză temperaturile vor scădea față de cele înregistrate la debutul lunii și se vor situa în jurul celor climatologic specifice perioadei din an. Astfel, maximele vor fi cuprinse într-un ecart mediu de 13…18 grade, iar minimele între 2 și 7 grade.

Începând din data de 9 aprilie, vremea se va încălzi din nou, estimările prognostice indicând, inclusiv pentru perioada Paştelui, valori diurne de 17…21 de grade și nocturne de 5…9 grade, medie regională.

Citiți și: Vremea de Paște: temperaturi incredibile! ANM a publicat prognoza

Averse mai frecvente, în general moderate cantitativ, se vor semnala în intervalul 4-6 aprilie, cu o probabilitate mai mare în orele după-amiezelor, iar apariția ploilor nu este exclusă nici pentru perioada 13-14 aprilie, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. În schimb, estimările prognostice arată posibilităţi foarte reduse de ploaie pentru zilele de sfârșit de săptămână (8-9 aprilie, respectiv 15-16 aprilie, adică de Paşte), conform ANM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90