EcoMoto 930×122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN A DOUA JUMĂTATE A LUNII FEBRUARIE

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (15-28 februarie). Care sunt estimările pentru regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit meteorologilor, în primele două zile ale intervalului precizat vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, când abaterile pozitive față de mediile climatologice specifice celei de a doua jumătăți a lunii februarie se vor ridica la aproximativ 13 grade Celsius. Astfel, media temperaturilor maxime va fi în jur de 20 de grade, iar a minimelor, de 8 – 10 grade.

Miercuri, 17 februarie, însă, temperaturile vor scădea accentuat şi vor ajunge la medii diurne de 8 grade şi nocturne de 3 grade, valori mai apropiate de cele obişnuite în a doua decadă a lunii februarie, conform estimărilor de vreme.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Apoi regimul termic nu se va mai modifica semnificativ până la sfârşitul intervalului de prognoză.

Probabilitatea de apariţie a ploilor, dar slabe, va fi mai ridicată pe 19 şi 20 februarie, precum şi după data de 23 februarie, conform sursei citate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90