Donaris 930 x 122

Arges

PROGNOZA_METEO

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (7-20 septembrie) au fost date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează că în prima săptămână a intervalului de prognoză regimul termic se va menţine apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului, cu valori diurne situate, în medie, între 23 şi 25 de grade Celsius.

După 12 septembrie un proces de încălzire treptată va determina o creştere a temperaturii aerului, spre medii ale maximelor diurne de aproximativ 26 de grade, pentru ca spre 19-20 septembrie acestea să scadă cu aproximativ 2 grade, vremea redevenind normală din punct de vedere termic pentru a doua decadă a lunii septembrie.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori cuprinse, în medie, între 11 şi 13 grade pe tot parcursul intervalului de prognoză.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi destul de redusă şi doar pe 11 şi 12 septembrie se vor semnala ploi pe arii extinse, posibil izolat mai importante cantitativ.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90