New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PROGNOZA_METEO

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (14 – 27 martie) au fost date publicității cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit estimărilor comunicate de ANM, în primele zile ale intervalului în regiunea Muntenia și județul Argeș vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă a anului, cu o medie a temperaturilor maxime de aproximativ 8 grade Celsius, iar a celor minime, de minus 2 până la 0 grade.

În intervalul 17 – 19 martie regimul termic va marca o creştere: valorile diurne vor depăşi uşor normele climatologice ale datei, atingând o medie de 14 grade, iar minimele nocturne se vor menţine în jurul valorii de 0 grade.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Pe 20 martie vremea se va răci din nou şi temperaturile vor scădea spre medii de 7 grade ziua şi de minus 3 până la minus 2 grade noaptea. Apoi vremea se va încălzi uşor de la o zi la alta. Astfel, la sfârşitul perioadei de prognoză se vor atinge medii ale temperaturilor diurne de 13 – 14 grade Celsius, în timp ce pe parcursul nopţilor valorile termice nu vor mai coborî sub 2 grade.

Precipitaţii predominant sub formă de ploaie, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse pe 15, 22 şi 23 martie, iar în restul intervalului de prognoză probabilitatea de apariție a acestora va fi redusă, conform estimărilor de vreme anunțate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

UPDATE: ANM a emis astăzi, la ora 14, o informare prin care anunță vreme rece și brumă. Informarea este valabilă pentru întreaga țară, de mâine, 15 martie, de la ora 6, până pe 18 martie, la ora 6. În intervalul menţionat valorile termice vor fi în scădere, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Pe parcursul nopţilor se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumă în cea mai mare parte a teritoriului, dar îndeosebi în nordul, centrul şi estul ţării şi în zonele deluroase din sud. În cursul zilei de marţi, 15 martie, vor fi precipitaţii slabe, mixte în regiunile nordice, iar la munte va ninge.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90