New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ LA ÎNCEPUT DE DECEMBRIE

Cum ar urma să fie vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș în următoarele două săptămâni? Haideți să vedem ce spun estimările de vreme pentru perioada 23 noiembrie-6 decembrie, anunțate cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Potrivit estimărilor, chiar dacă scăderea de temperatură faţă de săptămâna trecută va fi semnificativă, valorile se vor menţine în general mai ridicate decât mediile climatologice specifice la sfârşit de noiembrie şi început de decembrie, cu precădere în ceea ce privește valorile nocturne.

Astfel, se vor înregistra maxime de 7-11 grade Celsius şi minime de 1-6 grade, valori mai mici fiind posibile în zilele de 29 și 30 noiembrie.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată, în special pe parcursul primei săptămâni de prognoză, atunci când vor fi posibile şi cantităţi de apă mai însemnate. Deocamdată meteorologii nu anunță ninsori pentru Pitești și nici pentru restul Argeșului, excepție putând să facă, la fel ca săptămâna trecută, zona montană a județului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90