930×122 CAPRA 5

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (22 februarie-7 martie) au fost date publicității cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Care sunt estimările pentru regiunea Muntenia și județul Argeș?

Potrivit sursei citate, în primele două zile ale intervalului valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime diurne se vor situa între 18 și 20 de grade celsius, iar minimele nocturne, între 5 și 7 grade.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Miercuri, 24 februarie, însă, vremea se va răci, dar valorile termice din restul intervalului se vor menţine peste cele normale specifice perioadei. Astfel, după data de 25 februarie media valorilor diurne va fi de 10 – 12 grade, iar a celor nocturne, de 1 – 4 grade Celsius.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în jurul datelor de 24 şi 27 februarie, dar şi după data de 1 martie, conform estimărilor de vreme anunțate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3