EcoMoto 930×122

PROGNOZA_METEO

Vremea la sfârșit de octombrie și început de noiembrie

Vremea va fi astăzi frumoasă.

În Muntenia, inclusiv în Argeș, temperaturile maxime ale zilei vor depăși media climatologică a acestei perioade, ajungând până la 22-24 de grade Celsius. Însă, începând de mâine, 24 octombrie, temperatura aerului va scădea, urmând ca spre week-end maximele diurne să nu mai depășească 18 grade Celsius în sudul țării. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, o nouă scădere a temperaturii se va înregistra în primele zile ale lunii noiembrie. Maximele medii diurne vor coborî până la 14 grade, devenind normale pentru respectiva perioadă a anului. Meteorologii mai precizează că probabilitatea de precipitații va rămâne scăzută. Ploi slabe și pe arii restrânse se pot semnala după 28 octombrie.

Amintim că meteorologii au prognozat că la începutul lui noiembrie este posibil să ningă în zonele montane și că iarna în întreaga țară s-ar putea instala după 20 noiembrie.

La această oră, în Pitești sunt 11 grade Celsius, iar cerul este parțial acoperit. În Câmpulung-Muscel sunt 8, 4 grade, cu cer senin, iar în Curtea de Argeș, 7, 9 grade, cu cer parțial acoperit.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90