New Profesional Consult 930 x 122

prognoza meteo

Vremea se schimbă drastic! Temperaturile scad și vin ploile

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 13 – 26 martie 2023.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

Conform meteorologilor, de miercuri – 15 martie, vremea se va răci drastic în toată țara și vor apărea și ploile. Diminețile și nopțile vor fi reci cu brumă și îngheț la sol.

Din fericire, perioada de răcire nu va dura mult. Începând de duminică – 19 martie, temperaturile încep să crească din nou. La începutul săptămânii viitoare sunt așteptate maxime de peste 20 de grade Celsius.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Prognoza meteo 13-26 martie în Muntenia

În ansamblu regimul termic se va situa peste normele climatologice, însă în prima săptămână vor fi alternanțe semnificative de la o zi la alta.

Media regională a temperaturilor maxime va oscila între 10 și 16 grade, iar a celor minime va crește de la -2 grade în prima noapte, până spre 4 grade în 16 martie, ca ulterior să scadă la 0 grade.

Pentru perioada 20 – 26 martie sunt prognozate maxime în general de 14…17 grade și minime de 3…5 grade.

Sunt prognozate ploi în 16 și 17 martie și spre finalul intervalului (probabilitate mai ridicată în 25 și 26 martie).

Foto descriptiv: Ecopresa

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3