930×122 CAPRA 5

inundatii

Weekend cu inundatii, furtuna si grindina in Arges

Pitesti. 04 iulie. 2010
Weekend cu ploi torentiale, vaderi de grindina, inundatii si importante pagube materiale. Apa a facut ravagii in nordul judetului in timp ce sudul a suferit din cauza grindinii.

O ploaie torentiala a inundat peste 50 de gospodarii din municipiul Campulung Muscel, apa intrand si in cateva locuinte. La fata locului s-au deplasat 40 de pompieri din cadrul ISU care actioneaza pentru scoaterea apei din incaperi, curti si subsoluri. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, ploaia a durat aproximativ 40 de minute, iar apele paraului Valea Romanestilor, afluent al Raului Targului, care de obicei au un metru latime, au depasit in scurt timp 3 metri inalime si aproape 8 metri in latime, revarsandu se pe aproximativ 10 strazi ale municipiului Campulung Muscel. Din primele constatari ale pompierilor nu exista victime si persoane evacuate, iar apa a patruns in 48 de gospodarii si in cateva locuinte. Torentii formati au maturat mai multe strazi si alibi ale unor paraie, iar doua autoturisme aflate in calea apelor au fost distruse.In sudul judetului o furtuna puternica urmata de grindina a facut ravagii in mai multe comune, cea mai afectata fiind comuna Barla.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90