930 x122 grota rece

    whitney_houston

    Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

    Cantareata pop Whitney Houston, o adevarata legenda, cu o voce incredibila, a fost gasita moarta sambata, 11 februarie 2012, la un hotel din Beverly Hills, California. Cantareata avea doar 48 de ani. Ea a fost declarata moarta la ora 3,55 PM, dupa indelungi eforturi de resuscitare.

    Oficialii au spus ca trupul artistei nu prezenta semne de violenta. Cel ce a gasit corpul cantaretei a fost chiar bodyguard-ul sau. Houston a vandut mai mult de 170 de milioane de albume, single-uri si piese video. Dar in ultimii ani s-a luptat si cu dependenta de droguri care, iata, i-a fost fatala.

    Houston a murit in pragul celei de-a 54-a editii a Premiilor Grammy de la Staples Center din Los Angeles. Joi seara ea chiar a sustinut un spectacol in zona ca preambul al Premiilor. De asemenea, o petrecere era programat sa aiba loc sambata seara la Beverly Hilton.

    Cantareata Aretha Franklin a spus ca „Nu pot vorbi acum. Sunt uluita de vestea mortii acestei mari artiste. Nu-mi venea sa cred cand am citit vestea pe ecranele TV”.

    Dolly Parton, care a scris piesa „I Will Always Love You”, un imens succes al lui Whitney Houston, a spus ca „inima mea este doar una dintre milioanele de inimi frante din cauza mortii ssale. Ii voi fi vesnic recunoscatoare pentru uluitoarea iterpretare a piesei scrisa de mine si pot spune acum „Whitney, te voi iubi mereu”. Iti vom simti cu totii lipsa”.

    Houston a ajuns in anii 80 pe locul 1 in Billboard  cu piese precum „Saving All My Love for You,” „How Will I Know,” „The Greatest Love of All,” „Where Do Broken Hearts Go,” si „I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me).”

    Billboard a plasat, de asemenea, coloana sonora pentru filmul „The Bodyguard” din 1992 in topul celor mai bune 10 albume din istorie. Coloana sonora includea si piesa „I Will Always Love You.”

    Whitney Houston s-a nascut pe 9 august 1963 in Newark, New Jersey.

    Traducere CNN.com

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3