Eurial 930 x 122

youtube_logo

YouTube intra pe piata filmelor online

YouTube ar fi incheiat un contract foarte important cu marile case de productie de film din SUA, astfel ca vizitatorii acestui site ar putea vedea in curand filmele favorite fara mari batai de cap. Anuntul a fost facut de site-ul The Wrap, care sustine ca aceasta ar fi dorinta studiourilor, avand in vedere impactul major al YouTube din ultima perioada.

 

Conform site-ului de entertainment, YouTube (parte a companiei Google) ar fi ajuns deja la un acord cu studiourile pentru a furniza filme intregi online. In anuntul cu pricina se arata ca lansarea noului program ar urma sa se produca pana la sfarsitul lunii aprilie a anului 2011.

Contractele ar fi fost semnate cu companii precum Sony, Warner si Universal, precum si cu firme mai mici precum Lionsgate, Kino Lorber, dar si unele independente. Nu pare sa fie vorba de o concurenta pentru alte site-uri similare (unele mai mari decat Comcast, dar inca mult sub nivelul HBO), de vreme ce acestea s-au aratat incantate la nivel declarativ de intrarea pe piata a inca unui jucator.

Apple conduce in momentul de fata piata online dupa saltul inregistrat in 2008 cu ajutorul iTunes. YouTube nu a facut publice informatii legate de pret, calitate sau continut, deci nu putem face inca o comparatie cu alte site-uri.

Zvonurile privind intrarea pe piata filmelor online a YouTube circula de ceva vreme, existand informatii legate de includerea in pachetele sale de filme a unor productii 3D. Se pare ca pretul va fi de circa 4 dolari.

Sunt si informatii legate de pachete mai ieftine, de 2 dolari, pentru filme precum Scary Movie 4, Death Proof sau Made, Reservoir Dogs.

Traducere de pe Engadget.com

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90