930 x122 grota rece

zarnescu

Zarnescu, la ultimele sedinte ca decan al Baroului Arges

In weekend-ul 5-6 martie a avut loc la Pitesti Adunarea Generala a Baroului Arges. Avocatul Nicolae Zarnescu, decanul Baroului, a prezentat mai multe materiale informative, printre care si bilantul activitatii din ultimul an. De mentionat ca aceasta este printre ultimele sedinte ale Adunarii Generale a Baroului prezidata de Nicolae Zarnescu in calitate de decan.

Sâmbata s-a desfasurat la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti sedinta Adunarii Generale a Baroului Avocatilor Arges. Decanul Nicolae Zarnescu a prezentat cu aceasta ocazie elemente legate de bugetul Baroului, dar si raportul de activitate al organizatiei.

Nicolae Zarnescu este si consilier local al PSD. El este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati avocati din Arges.

In mai va fi inca o sedinta a Adunarii Generale a Baroului in care vor avea loc, de aceasta data, alegeri. Nicolae Zarnescu nu va mai putea candida pentru un nou mandat, iar printre cei care au in intentie candidatura la aceasta functie se numara si liberalul Theodor Nicolescu, fost sef al Autoritatii Nationale de Restituire a Proprietatilor.

Tot in mai vor fi alesi si membrii Consiliului de Conducere al Baroului.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90