New Profesional Consult 930 x 122

centru

ZECI DE ELEVI LA CENTRUL DE INFORMARE TURISTICĂ

30 de elevi de la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni au vizitat astăzi Centrul Naţional de Informare și Promovare Turistică din oraș.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Elevii au aflat despre istoria zonei şi despre obiectivele turistice care pot fi vizitate în Mioveni şi, în general, în judeţul Argeş.

Amintim că Centrul este situat lângă Bazinul de Înot, vis-a-vis de CKD, iar proiectul a fost implementat în perioada decembrie 2014 – noiembrie 2015. Centrul, realizat cu bani europeni și care a costat peste 563.000 de lei (sumă din care finanțarea europeană nerambursabilă Regio a depășit 437.000 de lei), a fost inaugurat în luna noiembrie a anului trecut.

Citiți și: Anunț important! Locuitorii orașului trebuie să știe!

Conducerea administrației locale a orașului spune că prin această investiţie s-a dorit dezvoltarea activităţilor turistice în zona Mioveni prin valorificarea patrimoniului cultural, natural și istoric şi a potenţialului turistic din zonă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3