930 x122 grota rece

jandarmeria

ZECI DE ELEVI, STAGIU DE PRACTICĂ LA JANDARMERIA ARGEȘEANĂ

Începând de astăzi și până pe 31.07.2020, 28 de elevi care provin de la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani vor face stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeș.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Astăzi, după ce s-au prezentat la unitate și le-au fost aduse la cunoștință regulile de ordine interioară în contextul pandemiei, elevii au fost repartizați structurilor de ordine publică ale Jandarmeriei argeșene pentru o perioadă de 7 săptămâni. În tot acest timp vor avea posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii de subofițer jandarm, sub îndrumarea unor tutori profesionali.

După această perioadă vor urma alte 4 săptămâni de practică, timp în care vor desfășura activități de pază și protecție instituțională la obiective aflate din acest punct de vedere în competența Jandarmeriei Române.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

La finalul stagiului, elevilor li se vor acorda calificative, care vor fi transmise instituției de învăţământ din care provin.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90