NOR CURIER 930X122

cod galben

ZECI DE LOCALITĂȚI ARGEȘENE, ACUM SUB AVERTIZARE DE VREME SEVERĂ

Zeci de localități argeșene, acum sub avertizare de vreme severă. Cu puțin timp în urmă, la ora 14:25, zona de munte a județului Argeș (la peste 1.800 de metri altitudine) și mai multe localități din județ au intrat sub avertizare cod galben de vreme severă.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că este vorba de municipiul Câmpulung și de comunele Albeștii de Argeș, Corbeni, Lerești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Cetățeni, Valea Danului, Bughea de Jos, Dragoslavele, Bughea de Sus, Valea Iașului, Cepari, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Nucșoara, Cicănești și Albeștii de Muscel.

Potrivit ANM, se vor semnala averse care vor cumula local 25 l/mp, intensificări ale vântului, descărcari electrice frecvente și posibil grindină de mici dimensiuni.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Codul galben este valabil până la ora 15.

Amintim că întreg județul Argeș a intrat astăzi, la prânz, sub incidența unui prim cod galben de vreme severă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90