New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PROGNOZA_METEO

ZI DE PRIMĂVARĂ! AFLĂ CÂTE GRADE AU FOST AZI ÎN PITEȘTI!

Meteorologii au avut încă o dată dreptate! Vremea s-a încălzit semnificativ în țara noastră, temperatura aerului atingând astăzi valori specifice primăverii.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Nu a făcut excepție nici Piteștiul. Azi termometrele au indicat aici o maximă de 13 grade Celsius. De o zi frumoasă au avut parte și locuitorii municipiului Curtea de Argeș, acolo unde maxima zilei s-a apropiat de 12 grade. Peste 10 grade au fost și în Câmpulung Muscel. Până și la peste 2.000 de metri, în munții Făgăraș, temperatura aerului a fost în jur de 0 grade.

În aceste condiții zăpada se topește văzând cu ochii. Totuși, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în această dimineață în Pitești încă mai exista strat de zăpadă de 16 centimetri, în Câmpulung Muscel – de 15 centimetri, iar în Curtea de Argeș – de 23 de centimetri. La munte, la cota 2.000 stratul de zăpadă era de 112 centimetri.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90