Donaris 930 x 122

condamnare

ZI DECISIVĂ PENTRU CRISTIAN CIOACĂ

Astăzi ar putea fi ziua decisivă pentru Cristian Cioacă.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

În cazul în care nu va fi decisă o amânare, Curtea de Apel Pitești va hotărî azi, definitiv, fie condamnarea la închisoare, fie achitarea în dosarul în care polițistul este acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte. Completul de la Curtea de Apel Pitești va judeca recursurile pe care toate părțile implicate le-au formulat împotriva sentinței dată de Tribunalul Argeș: 22 de ani de pușcărie.

Amintim că la mijlocul lunii trecute Cristian Cioacă a fost eliberat, sub control judiciar, din arestul preventiv pe care îl ispășea în penitenciarul Colibași. Eliberarea a fost decisă de Curtea de Apel Pitești. La scurt timp după aceea Cioacă a revenit la serviciu, lucrând pe probleme administrative, în cadrul Poliției Pitești, fără drept de port armă.

Citiți și: Revoltă la Curtea de Apel Pitești: Oprirea activității pentru neplata salariilor

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90