EcoMoto 930×122

deces

ZI TRISTĂ PENTRU FOTBALUL ARGEȘEAN: A MURIT LEONTE IANOVSCHI

După moartea lui Nicolae Dobrin, fotbalul argeșean este iar în doliu. Marele Leonte Ianovschi a murit astăzi la vârsta de 88 de ani.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Născut pe 14 martie 1926 în Chișinău, s-a stabilit în Pitești în 1948. Aici a jucat la Sporting Club și la Dinamo Pitești. După ce și-a pus ghetele în cui a început să pregătească generații și generații de fotbaliști. În calitate de antrenor al echipei de juniori și tineret a lui FC Argeș, a obținut numeroase rezultate, atât în țară, cât și peste hotare. Printre mulți alții (Ion Prepurgel, Viorel Turcu, Constantin Cârstea, Mihai Zamfir, Constantin Olteanu, Doru Toma), nea’ Lenci, așa cum i se spunea, l-a crescut și l-a lansat în fotbal pe inegalabilul Nicolae Dobrin. Pentru meritele sale deosebite, din anul 1983 era antrenor emerit.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă. Dumnezeu să-l ierte! (Foto: fcarges1953.ro)

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90