New Profesional Consult 930 x 122

interact

ZIUA CARIEREI PENTRU ELEVII DE LICEU

Vineri, 28 martie, cu începere de la ora 12, în incinta Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu” din Pitești va avea loc „Ziua carierei”.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Aflat la prima sa ediție, evenimentul, organizat de clubul de voluntariat Interact Piteşti, li se adresează în special elevilor de liceu. Dezorientaţi, puţin dezamăgiţi, indecişi, nu puțini tineri ajung ca după terminarea liceului să nu ştie pe ce drum să apuce, ce carieră sau ce meserie să aleagă. În cadrul „Zilei carierei” specialişti din diferite domenii (medicină, economie, psihologie, inginerie, turism și aviație) vor încerca să le ofere tinerilor participanți detalii despre oportunităţile acestor profesii.

Potrivit organizatorului, taxa de participare este de 5 lei. Banii astfel strânşi vor fi folosiți în proiecte utile pentru tineri. (Foto Facebook: echipa Interact Pitești)

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90