930×122 CAPRA 5

    APARAT_DE_MASURAT_SEISMELE

    Ziua și cutremurul!

    În ultima vreme, zona Vrancea este extrem de activă din punct de vedere seismic. Aproape în fiecare zi are loc un cutremur cu magnitudine de peste 3 grade pe scara Richter.

    Aseară, la ora 22:01, s-a produs un alt seism, la o adâncime de 137 de kilometri. Magnitudinea a măsurat 3, 5 grade pe scara Richter.

    Amintim că pe 25 octombrie au avut loc două cutremure, unul de 3, 4, iar celălalt de 3, 2. Și pe 23 octombrie în zona Vrancea au fost două seisme, de câte 3, 1 grade pe scara Richter. Un cutremur de 3, 8 grade s-a produs pe 22 octombrie. Pe 15 octombrie s-a produs un seism de 4, 7 grade. Luna în curs a debutat cu cel mai mare cutremur care a avut loc în ultimii patru ani în România: seismul de pe 6 octombrie a măsurat 5, 5 grade pe scara Richter. Acesta din urmă a survenit la capătul unei perioade foarte liniștită, cu activitate seismică zero în zona Vrancea.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90