EcoMoto 930×122

Pitesti

ZIUA STUDENȚILOR INTERNAȚIONALI, ANIVERSATĂ ÎN PITEȘTI

În această săptămână în Pitești va fi sărbătorită Ziua Studenților Internaționali.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Evenimentul este organizat de Facultatea de Științe ale Educației a Universității din Pitești și de anul pregătitor al Compartimentului de Studenți Internaționali de la UPIT.

Aniversarea va avea loc vineri, 15 mai, de la ora 11, la Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Cuvântul de deschidere îl va rosti rectorul Universității din Pitești, Ionel Didea. Printre altele, programul va include o paradă a costumelor tradiționale ale țărilor din care provin studenții străini de la UPIT, un recital muzical instrumental la violă, o scenetă de teatru, un dans tradițional arăbesc, dansuri tradiționale moldovenești și un spectacol de varietăți al actorilor de la „Davila”.

La spectacolul de la Teatru poate asista oricine dorește, nu doar studenții și cadrele didactice ale UPIT, intrarea fiind liberă.

În anul pregătitor la Universitatea Pitești învață peste 60 de studenți străini. Lor li se adaugă străinii care au rămas aici la studii de licență, masterat sau doctorat. Studenții de peste hotare de la UPIT provin dintr-un număr de 17 țări: Albania, Algeria, Djibouti, Etiopia, Franța, China, Guineea, India, Insulele Comore, Iordania, Irak, Maroc, Mexic, Mongolia, Palestina, Siria și Vietnam. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90