EcoMoto 930×122

    zapada_pe_strada2

    Zăpada a „topit” peste 1.500 de tone de antiderapant

    Zăpada căzută în ultima vreme, dar şi poleiul specific perioadei reci au determinat consumuri mai mari de materiale din partea autorităţilor locale decât de obicei. Autorităţile locale din Piteşti sunt însă mulţumite de modul în care s-a acţionat, oraşul nefiind niciun moment blocat, aşa cum s-a întâmplat în alte localităţi urbane.

    Conform unui raport al SC Salpitflor Green SA, societate a Consiliului Local, au fost folosite până acum 1.525 de tone de material antiderapant pentru menţinerea în stare cât mai normală a arterelor de circulaţie, dar şi 6,5 tone de clorură de calciu.

    Stocurile sunt însă suficiente pentru a face faţă sezonului rece în continuare, iar pentru maşinile şi utilajele folosite există suficient combustibil.

    Având în vedere avertizările de ninsori pentru perioada următoare, angajaţii care se ocupă de deszăpezire sunt în „garnizoană”, gata să intervină. Trebuie menţionat că se va interveni cu prioritate în pante şi pe străzile principale, urmând să se intervină apoi gradual şi pe străzile secundare din cartiere.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3