Donaris 930 x 122

colegiu

Strategia antiseism a Argeşului, aprobată

Colegiul Prefectural Argeş a adoptat astăzi un document important, care ar putea ajuta autorităţile şi cetăţenii în caz de cutremur.

Citiți și: Cutremur! Activitate seismică importantă

Este vorba de strategia judeţeană pentru reducerea riscului seismic, document elaborat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Prefectură.

Strategia a fost prezentată în plen de colonelul Liviu Popescu, comandant adjunct al ISU Argeş (foto). „Riscul seismic este ridicat la noi în ţară, dar nu există o percepţie corectă privind riscurile. În plus, situaţia economică nu permite realizarea lucrărilor de consolidare care se impun. Strategia îşi propune să ajute la informarea populaţiei, să limiteze pierderile de vieţi omeneşti şi pagubele în caz de cutremur, dar şi să dezvolte capacitatea de reacţie a instituţiilor”, a precizat Liviu Popescu.

Citiți și: Două cutremure în România, astăzi!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3